Rreth nesh

Hebei Lech Teknologjia Co, Ltd

Hebei Lech Teknologjia Co, Ltd, është një ndërmarrje e ngritur nga një grup i personelit teknik, integrimin e projektimit pamjen, zhvillimin e teknologjisë elektronike dhe paketim. 
Teknikë të përparuar të projektimit dhe one-stop klientët e shërbimit të mbajtur larg nga problemet në prodhim dhe dizajn. LECHEAUTY Company këmbëngul për "brand merr dorën e sipërme". 
Nga OEM markë-fërkimit në zhvillimin dhe prodhimin, ne jemi duke zbatuar standardet e menaxhimit të cilësisë ISO9001. Ne premtojmë cilësi të lartë të të gjitha produkteve tona, kështu që ne kemi shumë konsumatorë si në shtëpi dhe jashtë vendit dhe të njohur. Ne të ndihmuar ndërmarrjet kooperative vendosur imazhin e klasit botëror profesional, të nxitur aftësinë e tyre konkurruese, të kapur tregun dhe për të krijuar pasuri.

LAJME

 • SMART

  Produktet e reja të dalë, reagime të konsumatorëve kuptojnë tuajat cilësisë jetesën në jetë

 • dresses tipar

  Lorem Ipsum është një tekst shabllon i industrisë së printimit dhe shtypshkronjave të. Lorm Ipsum ka qenë industria

 • SMART

  Produktet e reja të dalë, reagime të konsumatorëve kuptojnë tuajat cilësisë jetesën në jetë

 • SMART

  Produktet e reja të dalë, reagime të konsumatorëve kuptojnë tuajat cilësisë jetesën në jetë

më shumë produkte

kompani